Over BijleshetGooi

Ons Team:

Dennis Rutten

Mijn naam is Dennis Rutten en ik geef bijlessen in Economie, M&O, Wis-, Natuur-en Scheikunde, Rekenen en Bedrijfseconomie.

Ik heb Technische Bedrijfskunde gestudeerd aan de Universiteitfotodennis2 Twente en daarna financiële cursussen gevolgd tijdens mijn traineeship bij een bank. Daarna ben ik het onderwijs ingegaan en ik werk nu als docent op een Hogeschool. Ik beleef er veel plezier aan om leerlingen de bedoeling van de stof over te brengen. Ik ervaar het als een uitdaging om juist dát verhaal te vertellen waardoor er inzicht
bij de leerling ontstaat.

 

Lisa Oosterwijk

Mijn naam is Lisa Oosterwijk. Ik geef bijles in de vakken Wiskunde B, Scheikunde, Natuurkunde, Biologie, Economie en Aardrijkskunde.

Ik ben op dit moment vierdejaars geneeskunde student aan de Universiteit Utrecht. lisaDoordeweeks woon ik in Utrecht, maar in de weekenden ben ik vaak weer bij mijn ouders in Naarden. Naast mijn studie sport ik veel, ga ik graag uiteten en spreek ik veel af met vriendinnen. Ik geef al acht jaar bijles in bovengenoemde vakken. Ook heb ik examentrainingen wiskunde B en aardrijkskunde gegeven. Het leukst aan het geven van bijles is het proberen de stof op een zo’n eenvoudig mogelijke manier uit te leggen, waardoor het bij de bijlesleerling ineens “klikt”.

 

Carlijn Oosterwijk

Mijn naam is Carlijn Oosterwijk en ik geef bijles in de vakken Wiskunde A, Scheikunde en Rekenen,

In 2016 ben ik geslaagd voor mijn VWO met het vakkenpakket N&G, met Duits en M&O. Ik heb afgelopen jaar een tussenjaar gehad waarin ik veel heb gewerkt en drie maanden gereisd. In september ga ik beginnen aan de studie Pedagogische wetenschappen aan defoto voor bijleshetgooi Universiteit van Utrecht. Ik geef al 4 jaar bijles en werk sinds dit jaar bij een huiswerkbegeleiding. Ik heb er de afgelopen jaren altijd veel plezier aan beleefd wanneer de cijfers van mijn bijlesleerlingen verbeterden.

 

 

 

Advertenties